Prodej bytu 2+kk 74 m², Přezletice

7 140 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

Pavel Slaboch

Praha, Sokolovská 352/215

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout ke koupi velmi pěkný byt s balkonem a parkovacím stáním v novostavbě z roku 2017 o dispozici 2kk 74m2 (byt 62m2 + balkon 6m2 + zděný sklep 6m2) v osobním vlastnictví- hypotéka lze- kterou v případě zájmu je možné zajistit za nejlepších podmínek přes našeho partnera.

Bytová jednotka se nachází ve druhém patře cihlové novostavby s výtahem, dispozičně velmi dobře řešený ,obývací pokoj se vstupem na prostorný balkon (6m2) včetně kuchyňského koutu s moderní kuchyňskou linkou včetně kvalitních spotřebičů, ložnice s vestavěnou skříní a taktéž se vstupem na balkon, v koupelně prostorný sprchový kout a samostatná toaleta, na podlahách kvalitní plovoucí podlaha a dlažba, samostatný plynový kotel v bytě. Jedná se o slunný byt s orientací a výhledem do zeleně.

K bytu náleží a je v ceně parkovací stání přímo u domu a velký zděný sklep (6m2) v přízemí domu, velmi nízké náklady na bydlení včetně fondu oprav 2900-Kč, byt se prodává kompletně vybavený včetně zařízení a nábytku, v okolí veškerá občanská vybavenost (škola, školka, obchod, pošta atd.), lokalita nabízí klidné bydlení v blízkosti Prahy, doporučujeme prohlídku, byt je volný ihned bez dalších investic. Doporučujeme prohlídku.

Garantujeme naprosto harmonický převod vlastnického práva k bytové jednotce + bezpečný převod kupní ceny (advokátní či bankovní úschova dle výběru klienta).

Základní údaje

Dopravní spojení MHD, Dálnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Konstrukce Zděná
Balkóny Balkon
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Příjezdy Beton, Asfalt
ID nemovitosti 10
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Novostavba
Plocha užitná 74 m²
Patro 1
Energetická náročnost C - Úsporná

Poloha na mapě

Pavel Slaboch

Praha, Sokolovská 352/215

Zobrazit kompletní nabídku RK

Pavel Slaboch

Sdílet nemovitost

TOPlist